zondag 20 mei 2012

N70 1x N70 2x = n marathon ... zou dat kunnen

Om 13.00 uur zou niet ver van de N70, de Marieke loop plaatsvinden. Maar ja ik liep hier met 4 mannen, dus dat zou niets worden. Niet dat ik behoefte had om met de Marieke loop mee te lopen, maar het is gewoon even een feitje.
Wij gingen om 09.00 uur met z'n vijven van start om 2x de N70 te lopen. De eerste ronde ging snel met weinig tot geen mensen op het parcours. Alleen de rust en het geluid van de vogels. Prachtig genieten dus. De tweede ronde leek het land te ontwaken en waren er meerdere mensen op het parcours. Wij hadden bij de auto even bijgevuld. Wat prolong, hydrate en natuurlijk water.
Onderweg kregen we het idee, om misschien wel een keer deze ronde 3x te lopen. Dan zouden we een eenmalige N70-marathon kunnen organiseren voor de liefhebbers. Wel moeten we daar even mee wachten, want Nina moet natuurlijk wel volledig gesteld zijn. En het zou een mooie training zijn voor sommige van ons die de Jungfrau gaan lopen. Of die de bergen in gaan. Kortom een mooie training, maar ook pittig.
Halverwege bleek dat niet iedereen optijd goed gegeten hadden, want het ging iets langzamer allemaal. Jos, kon blijven lopen en wij volgde hem naar de Kabouterboom. Vandaar hebben we de kortste weg naar de auto genomen en na 27,600 km , 1569 hoogte meters en 3.32 uur waren we weer bij de start. 1569 hoogte meters... dat is wel erg veel, maar ja de Garmin geeft dit aan. We gaan dit nog wel checken. We gaan eens kijken wat we met deze tocht kunnen doen...
Hieronder volgt een filmpje van 2x + 1x N70. Gewoon even lekker genieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten