donderdag 2 augustus 2012

Nog ruim 1 week voor de Speciale Unieke Marathon N70 in Beek-Ubbergen

en nog meer afstanden op 12 augustus in Beek Ubbergen.
De N70 is al jaren een vast onderdeel in de aanloop naar de Jungfrau marathon. Omdat dit parcours zo geliefd is, hebben twee leden het initiatief genomen om dit jaar, op zondag 12 augustus, voor de eerste keer deze marathon te gaan lopen. Daarvoor zal de route, 13,150 meter lang, driemaal achter elkaar gelopen worden, plus een lokaal rondje van 2.745 meter direct na de start. Naast de marathon is het ook mogelijk de ronde twee keer (26,300 km) of één keer (13,150 km) te lopen.

Het parcours is zeer heuvelachtig, 423 hoogtemeters per ronde, en gaat voor ongeveer 90% over bospaden en voor ongeveer 10% over verharde wegen.Het zijn geen wedstrijden! Er wordt in groepen gelopen onder begeleiding van gidsen. Twee groepen op de marathon en telkens een groep op de overige twee afstanden. Bij de marathon is er een groep met een eindtijd van 5 uur en een groep met als eindtijd 5,5 uur.Inschrijving is mogelijk tot en met 5 augustus. (Geen nainschrijving op de loopdag zelf) Geef bij je inschrijving duidelijk aan welke afstand je wilt gaan lopen, en bij de marathon ook nog in welke groep. Is de snelste marathongroep vol, dan wordt je ingedeeld bij de langzamere groep als daar nog plek is.
Inschrijven per mail bij Just Bennis (trust.randwijk@planet.nl). Inschrijving is pas definitief na betaling van het inschrijfgeld en ontvangst bevestigingsmail. Inschrijfgeld overmaken op rekening 707316758 t.a.v. J.H. Bennis te Randwijk, onder vermelding ’N70 marathon en de afstand’.Informatie: Marathon, kosten: € 10,00, starttijd: 7:30 uur, deelnemers: 24, tijd: 5,5 uur
26,300 km, kosten: € 8,00, starttijd: 9:00 uur, deelnemers: 15, tijd: 4 uur
13,150 km, kosten: € 6,00, starttijd:10:45 uur, deelnemers: 15, tijd: 1,75 uur Geen kleed- en douchegelegenheid aanwezig, wel toiletten.Op de start/finishlocatie in Beek Ubbergen zal bij iedere doorgang een verzorgingspost aanwezig zijn. Hier zijn bananen, Tuc, watermeloen en bekertjes sportdrank en water aanwezig. Aan het eind is er voor iedere deelnemer-ster een lekkere kom soep met stokbrood. Deelname is geheel voor eigen risico. Onderschat de zwaarte van deze marathon niet en overschat jezelf niet. Verdere informatie wordt na inschrijving toegestuurd of is vooraf verkrijgbaar bij Ingrid Peperkamp (ipeperkamp@gmail.com) en Just Bennis (trust.randwijk@planet.nl).

BEN JIJ ER ZONDAG 12 AUGUSTUS OOK BIJ??


                KLIK HIER EN KIJK VOOR EEN FILMPJE


Geen opmerkingen:

Een reactie posten