dinsdag 6 maart 2012

Special Heroes medewerkers en de goede doelen

Het is altijd goed om te weten dat je goede collega´s hebt. En bij Special Heroes zijn die. Het is ongelooflijk hoe enthousiast iedereen is om er iets moois van te maken. En dan zie je dat velen een stapje meer doen. En dat gebeurt in de sport.
Zo heb ik een tijdje geleden al geschreven over Berend Jan die aankomende zomer in Tibet sport en spel materiaal gaat brengen en ook met de kinderen spelen met deze materialen.
Maar ook Franceline en Nico gaan in juni fietsen voor Alpeduzes`opgeven is geen optie´ een actie die klein begonnen is met een paar fietsers, die nu uitgegroeid is tot een mega twee daagse evenement. Omdat ze niet alle deelnemers op die grote berg kwijt konden. Een goed doel om meer onderzoek te doen tegen kanker, waardoor meer mensen geholpen kunnen worden in toekomst.
Berend Jan
En dan is er nog Mark die met zijn team van leerlingen gaat fietsen op de Alpe d´Heuz. Het zijn 16 leerlingen van het Hengeveld College. Zij zijn in training op dit moment om op 13 mei met z´n allen omhoog te fietsen. Met een goed doel, het geld wat ze ophalen wordt overhandigd aan het Ronald McDonald huis in Zwolle.

Ernst

Franceline
Mark
En deze week werd ook bekend dat collega Ernst die de Mont Blance gaat beklimmen om geld in te zamelen voor de sportactiviteiten van Special Heroes. Ik ben trots dat ik in zo´n enthousiast team werk met sportieve mensen die hun passie uitvoeren en doorgeven .  Waardoor er weer veel kinderen aan het sporten zijn.

Nico
  
                          

1 opmerking: