woensdag 30 november 2011

Orange in Tibet

Sommige mensen gaan hun dromen achterna en dat is mooi, dat geeft altijd een heel mooi en warm gevoel. En het mooie is als die dromen ook nog eens inhoud om andere mensen te helpen. Andere mensen in beweging te krijgen waardoor er nog meer mensen kunnen genieten en nog meer dromen uit kunnen komen. Enkele maanden geleden vertelde mijn collega Berend -Jan, dat hij voor z´n 50ste verjaardag geen feest wilde, maar een reis. Een reis naar Tibet van een paar maanden om daar sportmaterialen af te leveren en sportlessen te geven zodat ook zij heerlijk van sport kunnen genieten. Toen hij enkele jaren geleden in Tibet was, zag hij dat er nauwelijks tot niet werd gesport. Dat hield hem bezig totdat hij bedacht: ik ga het doen! Wat een mooi streven om te geven op je 50ste verjaardag. En het is niet zijn vakantie, maar hij neemt gewoon onbetaald verlof. Heerlijk dat er zulke mensen zijn. En hij neemt ook nog 4 jongeren mee, die ook heel goed realiseren dat dit een reis wordt die hun leven kan veranderen en er dus ook heel erg naar uitkijken.

Maar om het ook goed te realiseren met materialen om daar achter te laten zijn ze op zoek naar sponsors. Dus mocht u denken, dit is een mooi plan, ik kan best wat missen om kinderen in Tibet aan het sporten en bewegen te krijgen dan kunt u geld overmaken op rekeningnummer: 4983036 t.n.v. Stichting Orange in Tibet
KvK: 53803639
En meer informatie over Orange in Tibet kunt u lezen op deze site; http://www.orangeintibet.nl/


De Professionals die enthousiast zijn om kinderen in beweging te krijgen. Mooi in Nederland en mooi in landen waar het nog heel moeilijk is om dit te realiseren, maar wat een grote impect heeft op de kinderen en hun leef omgeving. Ik wens Berend-Jan en zijn team veel succes in de voorbereiding en met het realiseren van hun droom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten