zondag 1 januari 2012

1 januari 2012 een nieuwe start

Gisteren nog een rondje van 23 km gelopen door de france heuvels met een vriendin. Eerst naar Belves over de bospaden en vervolgens met z´n allen een kop koffie in het dorpscafe, waarna ik weer mijn rugzak pakte en terug ging. Een goede afsluiting van een bewogen jaar.

De avond hebben we weer in een ander dorp doorgebracht met vrienden. Die ook weer heerlijk gekookt hadden. Het is echt verwennerij hier in het zuiden. En na dat we uitgedanst waren zijn we heerlijk naar huis gereden. Met het eerste goede voornemen... de 1ste dag van het jaar luieren.
En dat hebben we heerlijk gedaan. Lekker uitslapen, kijken hoe mooi weer het buiten is, lezen, kletsen, muziek luisteren,lekker eten en natuurlijk een goede france wijn. Kortom gewoon genieten. Zodat we zometeen weer klaar zijn om er een mooi jaar van te gaan maken.
Vandaag heb ik dan ook een mooie route uitgestippeld, de GR36 waar ik verschillende delen van zal gaan lopen morgen. Het voornemen is tussen de 40/50 km te gaan lopen. Nog voordat ik weg ga n mooie lange bosloop door de heuvels. En dan heb ik hier toch maar mooi ruim 107 km gelopen in een week tijd.

2 opmerkingen:

  1. Een gelukkig jaar Ingrid!
    Dat je in dit jaar lekker lopen mag en mag genieten wat dat met je doet!

    BeantwoordenVerwijderen