vrijdag 2 december 2011

filmpjes producten herbalife24

Herbalife is een bedrijf wat vooraan staat met allerlei ontwikkelingen. Zowel bij de inhoud van de producten, als bij de ondersteuning. Ze zijn steeds opnieuw naar ´t nieuwste, het beste en het mooiste. En HBL24 is daar een mooi voorbeeld van. Een product waar inhoudelijk niets op aan te merken valt. Met de wetenschap die er nu is en allemaal verwerkt om de sporter niet alleen tijdens het sporten, maar 24 uur per dag te begeleiden.
Om deze producten goed te ontwikkelen is er een zeer gerenomeerd team van artsen en voedingsdeskundige in America, maar ook in Europa, en Azie.
Latest  ProvenScience
Herbalife24 research is based on the latest proven science and formulated by Herbalife scientists, some of whom are elite athletes in their own right and experts in nutrition. We know that being an athlete is a lifestyle, and understand the needs of a 24-hour athlete.
As science evolves, so will Herbalife24. We are committed to delivering dynamic solutions with comprehensive 24-hour nutritional support for athletes.
Herbalife24 products serve a nutritional purpose and contain all-natural colors, flavors and sweeteners. And since this 24-hour performance nutrition line was developed with the professional athlete in mind, every product is third-party tested for banned substances.

Advisory BoardWorld-Renowned Experts Comprise Herbalife Panel

Luigi Gratton, M.D., M.P.H.
Vice President, Nutrition Education, Herbalife
Former UCLA* track and field athlete. Former UCLA* cross-country team runner. Former athletic trainer.

David Heber, M.D., Ph.D., F.A.C.P., F.A.C.N.
Chairman, Herbalife Nutrition Institute
Chairman, Nutrition Advisory Board
Director, Center for Human Nutrition UCLA*
Leading expert in nutrition science. Included in 2000 listing of The Best Doctors in America.

John Heiss, Ph.D.
Director, Sports and Fitness, Worldwide Product Marketing, Herbalife
Current Category II cyclist.

Steve Henig, Ph.D.
Chief Scientific Officer, Herbalife
More than 30 years in food science innovation.

Lou Ignarro, Ph.D.
Nobel Laureate in Medicine
Nutrition Advisory Board Member
Regular participant in marathons, triathlons and endurance cycling.

* Titles are for identification purposes only. The University of California does not endorse specific products or services as a matter of policy.
The Nobel Foundation has no affiliation with Herbalife and does not review, approve or endorse Herbalife® products.

Naast de deskundigheid heeft Herbalife middelen om alles goed over te dragen. Via internet, maar ook via QR/code zijn er allerlei filmpjes over de producten en hoe te gebruiken. Hieronder zie je een van de laatste filmpjes over de Sport formule 1. Kortom het bedrijf Herbalife zal er alles aan doen om mensen/sporters het beste van het beste te bieden voor een gezond sportleven. Wil je hier meer over weten, kun je altijd contact met me opnemen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten